Before we drive to Cedar City we first catch the IMAX Hubble 3D movie we missed yesterday at the Planetarium. This IMAX technique is very neath, creating a huge picture on a screen as high as a 6 story building. It is really as if you are there yourself, especially in combination with the 3D effect. We experience the launch of the Hubble telescope by space shuttle from Cape Canaveral, Florida, as if we are really there. An ironic situation since we kind of make up to the shuttle launch we could have experienced a few days ago if Nasa didn’t change its plan.

At 14.00, after the movie and a good Subway, we leave SLC and head to Cedar City. The whole trip we drive on the I-15 highway to the south, what makes us arrive in Cedar City at 17.00 (on the highway here you are allowed to drive 75 to 80 miles per hour max, like 120 to 130 km an hour).

In Cedar City we stay in the Americas Best Value Inn, the first hotel with working swimming pool and jacuzzi. Though the swimmingpool is kind of cold, the jacuzzi is like heaven. This hotel really fulfills its name!

In the evening we eat a good steak and watch some television on our room, satisfied from dinner.

2 Thoughts on “Day 9: To Cedar City

 1. Wo…amazing pictures, like already has been said. Especially the geysers. The clear blue water looks almost artificial next to the green grass and the tree’s…And a tip, you should send the pictures of the rental car to the car manufacturer and rental company. It are real sales pictures 😉 Enjoy the rest of the journey! I will be waiting for new pictures and stories 🙂

 2. maaike on 23/09/2010 at 22:41 said:

  Hoi Leo en Sander,

  Leuk dat jullie de 3D-movie toch nog gezien hebben, lijkt me wel heel spectaculair om je even een echte ruimtevaarder te voelen. Ik vind de panda-droom in de Efteling al zo mooi, dan zal dit helemaal wel een belevenis zijn!
  Natuurlijk heb ik jullie hotel weer even gespot, nice rooms en de faciliteiten klinken goed.
  Jullie zijn alweer op de helft van jullie reis, geniet er dus nog maar flink van!
  Puck en ik vertrekken morgen voor een weekje naar Istanbul, maar ook daar blijven we jullie volgen met dank aan ons kleine laptopje en de beloofde wireless internet in het hotel. Als je geen berichten meer van ons krijgt ligt het waarschijnlijk aan een slechte verbinding.
  Heel veel plezier op de volgende tocht van jullie prachtige reis!
  En niet te hard rijden, ook al is het toegestaan!

  Heel veel groetjes,

  Maaike en Puck

Post Navigation