From Sydney; Happy new year everybody! Yesterday we enjoyed the fireworks here in Sydney from the Harbour Bridge opposite of the Opera House. In one word: GREAT!!! Some of the pictures are already online:

http://th-architecture.110mb.com/Australia/

For the rest; maybe in a few days I will find some time… 😉

Have a great 2011 and now I will go to the beach because it is more than 30 degrees celcius here and very sunny! :p

7 Thoughts on “Happy new year!

 1. maaike on 01/01/2011 at 13:40 said:

  Whaw, superfoto’s!! Wat spectaculair en wat bijzonder om dat mee te maken, en om dan vervolgens op de eerste dag van het nieuwe jaar op het strand te kunnen gaan liggen….. Bofkont!
  Geniet er nog maar volop van, het is zó weer 24 januari!

  Groetjes, Maaike

 2. Hanneke on 01/01/2011 at 20:50 said:

  Ook voor jou een gelukkig nieuw jaar gewenst Sander namens ons allen. Zal moeilijk zijn het net zo spectaculair te laten worden als 2010 gezien zoveel avonturen maar wie weet……. afstuderen kan ook spannend zijn, toch?
  Mooie foto’s weer, ook van het vuurwerk; moet toch wel héél bijzonder voor je zijn geweest dat mee te mogen maken in Sydney. Je kunt ondertussen een top-10 van vuurwerken maken, Sydney-San Francisco-Gestelse kermis enz. We horen het wel van je.
  We wensen je/jullie nog een paar héle fijne weken toe. Duimen[ook voor Ferd, Mieke en kinders] dat de waterstanden in het noord-oosten zullen zakken zodat dit gedeelte ook te bezichtigen valt.
  Lieve Sander, geniet-ze nog en veel liefs,

  Rob en Hanneke
  Groetjes van Tim die het vandaag heel moeilijk heeft[Shooters en shotjes of zoiets]

 3. jolanda on 02/01/2011 at 19:44 said:

  heej sander
  dat het voor jou ook maar een super gezellig,gezond en liefdevol 2011 word
  en dat we nog lang vrienden mogen blijven
  grt xxx jolanda

 4. Kristina on 03/01/2011 at 17:42 said:

  Happy New Year Dear!!!! Hope to see you soon now its already 2011 hehehhee !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Mark on 07/01/2011 at 11:21 said:

  Hey Lenders,

  Best wensen he kerel. Zat van de week te denken, de banen zijn weer vrij van sneeuw dus binnenkort Sanders eens bellen. Toen viel het kwartje pas dat jij nog ergens downunder was en dat ik had belooft af en toe op je blog te kijken…… Heb ff het een en ander door gekeken maar het ziet er uit als een mooi avontuur. Maar Jezus, die toyota is echt fucking lelijk (qua vorm en van kleur) :P! Spreek je binnenkort wel weer want ik neem aan dat je met de caroussel weer in Nederland bent.

  Groetn,

  Mark

 6. Natalie on 07/01/2011 at 19:26 said:

  Hi Sander!
  A bit late, but the best wishes for 2011!! Must be extremely weird to celebrate Christmas and New Years with hot weather! Here the snow is finally gone and in the weekend it’s support to be 10 degrees 😛 We are already happy with that! Your tour through Australia looks amazing! Saw most of what you are going to do and it was amazing! Hope you’re not dissapointed because New Sealand was terrific 😛
  Enjoy the relaxing days on the beach!!
  Looking forward to your next story!

  Xx Natalie

 7. Leo on 09/01/2011 at 01:08 said:

  Did you have an exciting tour to Adelaide? Looking forward to your stories and images. Wish you both a very nice train travel to Alice Springs. Hopefully you will find the same comfort as on your trip from Shanghai te Beijing, Sander, or even better!
  Bon voyage!!

Post Navigation