Hallo beste thuisblijvers,

We zijn gisteren na een leuke vlucht geland in Dubai en hebben inmiddels al veel van de stad gezien. Er is weinig tijd voor internetcafe’s dus dat is een goed teken. Vandaag gaan we maar een dagje aan het strand liggen om uit te rusten van onze lange wandeling van gisteren, waarbij we alle highlight wel zo’n beetje gezien hebben (inclusief de Burj Kalifa en bijbehorende spectaculaire fonteinshow (4x)).

Vanavond vliegen we naar Bangkok en zal ons echte Azie-avontuur beginnen. Misschien hebben we tijdens die reis ook nog wel een keer de mogelijkheid om het een en ander met jullie te delen. Tot die tijd (o wat is het hier trouwens lekker warm… 😉 ) moeten jullie het met dit verhaaltje doen!

Groetjes en tot snel!

3 Thoughts on “Dubai!

 1. Leo on 13/04/2012 at 00:07 said:

  Hoi Sander, Annemiek en Renee,

  Het is nu 13-04-2012, 00:48 uur Nederlandse tijd en op dit moment suizen jullie op zo’n 10 km hoogte door het luchtruim, ergens boven de Golf van Bengalen, heading for Bangkok. Wonderlijk dat ik op hetzelfde moment in de Mulder achter m’n laptopje zit te schrijven en daarmee in een totaal andere wereld verkeer. Hoewel we ons anderzijds vanuit galactisch perspectief toch ook weer in hetzelfde uithoekje van het heelal bevinden. Nou ja … hoe dan ook: heel fijne vlucht verder, zachte landing straks en alvast heel veel plezier samen en prettige spanning bij alle avonturen op jullie verdere reis door Thailand, Laos en Cambodja! Ik kijk uit naar je volgende update reisverslagje, San.

  Groetjes,

  Leo.

 2. jolanda vd boogaard on 15/04/2012 at 11:40 said:

  heej sander
  zit nu net je verslagje te lezen. leuk dat je nu al zo enthousiast bent.
  en ja die fontein daar was je al zo benieuwd naar ik hoop dat je ook foto`s hebt gemaakt want die wil ik zeker zien.
  nog heel veel plezier. xxx jootje

 3. Fenna on 20/04/2012 at 22:53 said:

  Lang leve de fonteinshows 🙂

Post Navigation