Ik wilde eigenlijk een blogje schrijven over Cusco voordat ik de Inkatrail zou gaan wandelen, maar daar is nu helaas geen tijd meer voor, dus dat houden jullie tegoed. Morgen zal ik om 05.45 opgehaald worden om te beginnen aan de wandeling der wandelingen. Op de vierdaagse wandeltocht, die ik in een groep van 27 toeristen en 27 dragers/koks/gidsen (!) zal gaan maken, bereik ik op de vierde en laatste dag Machu Picchu. Dat zal aanstaande zondag zijn rond 08.00 uur Peruaanse tijd (15.00 uur NL tijd). Op zondagavond keer ik weer terug naar Cusco en heb ik wellicht tijd om jullie te verblijden met wat foto’s.

Jeroen (een vriend van me) is overigens ook gearriveerd inmiddels en met hem heb ik de afgelopen 2 dagen Cusco bekeken. Morgen zal hij ook een wandeling gaan maken van 4 dagen die eindigt in Machu Picchu, maar via een andere weg. Op zondag dus meer info vanuit hier!

 

4 Thoughts on “Info Inkatrail

 1. Maaike on 27/09/2012 at 08:07 said:

  Hoi San,

  Leuk dat je vriend Jeroen gearriveerd is en dat je ervaringen kunt delen!
  We wensen jou en Jeroen een mooie tocht ( jammer dat jullie niet samen kunnen gaan) die jullie verwachtingen zal overtreffen. Dat er zoveel dragers meegaan klinkt wel luxe, maar het zal i.v.m de zwaarte van de klim wel nodig zijn.
  Geniet van alle mooie dingen die je gaat zien; het is uiteindelijk een van de hoogtepunten van je reis! Veel plezier!

  Groetjes, Puck en Maaike

 2. schatje on 27/09/2012 at 08:56 said:

  Ha lieverd heel veel plezier!
  Dikke kus

 3. Leo on 27/09/2012 at 10:03 said:

  Een fijne, maar vooral ook boeiende tocht der tochten, Sander! Hoop dat je weinig last krijgt van de hoogte. Ben heel benieuwd naar je verhaal zondag!

 4. Lia on 27/09/2012 at 18:05 said:

  Hoi San, een mooie tocht, geniet er van en ik ben heel benieuwd naar je belevenissen. Groeten aan Jeroen en ook voor hem een mooie tocht toegewenst. Tot over 4 dagen.

  Liefs Lia

Post Navigation