Hier even een berichtje uit het bruisende Rio! Het is een heel stuk warmer hier dan bij jullie denk ik. De 30 graden celcius op mijn thermometer zijn nog maar een schijntje met hoe het hier echt voelt buiten (met  t-shirt aan is het zweten, dus die laten de meesten maar uit). Gelukkig zitten we in een hostel op 10 minuten lopen van het strand, dus we gaan zometeen weer even lekker tussen de Brazilianen en andere toeristen liggen. Ons hostel is overigens ontworpen door Oscar Niemeyer, een leuke bijkomstigheid en ik was blij verrast want ik hoorde het pas bij aankomst. Komende week ook nog maar eens één van de bekende gebouwen bezoeken die één van mijn idolen heeft gefabriceerd. Vanavond hebben we kaarten voor de grandstands in de Sambadrome, dat is die optocht die je altijd op televisie ziet. Ik ben erg benieuwd naar de parade, het belooft een groot spectakel te worden.
De afgelopen dagen maken we zoveel mee en blijft er zo weinig tijd over dat het van blogjes schrijven en uploaden niet meer komt. Maar dat is eigenlijk altijd het geval op het eind van een reis, dan geniet je liever van elke minuut. Die blogjes kan ik thuis ook nog wel schrijven van de laatste weken, dat herinner ik me nog wel. Dus ik denk niet dat er nog iets online komt, tenzij ik me erg zit te vervelen komende week (weinig kans 😉 ). Ik zal nog wel een berichtjje plaatsen vanaf het vliegveld of op een ander moment komende week.
We gaan er nog even een paar mooie dagen van maken hier in dit gekkenhuis (het is echt gezellig druk bij de straatfeesten). Daar ook nog veel plezier gewenst met de festiviteiten!

One Thought on “Carnaval in Rio!

 1. Lia on 11/02/2013 at 19:35 said:

  Hoi Sander en Renee,

  Geniet er van. Het is hier koud dus wel wennen als jullie het weekend weer het land intrekken.
  We zullen in ander opzicht zorgen voor een warm onthaal.

  Liefs,
  Lia

Post Navigation